Home
English (en)
Maak een account, log in om meer te zien en voor betere prijzen.
Mobile menu
X

Zoeken

Zoeken op nummer

 

Disclaimer

Algemeen

Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van Dutch Engine Parts en de geleverde diensten van Dutch Engine Parts.
Dutch Engine Parts behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

Beperking aansprakelijkheid

Dutch Engine Parts besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Dutch Engine Parts is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.
U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Dutch Engine Parts een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.
Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Dutch Engine Parts. Zonder schriftelijke toestemming van Dutch Engine Parts is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.
Dutch Engine Parts aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.