Home
English (en)
Maak een account, log in om meer te zien en voor betere prijzen.
Mobile menu
X

Zoeken

Zoeken op nummer

Welkom bij (de webshop) Dutch Engine Parts

Als onderdeel van de Noordhollandse Motorenrevisie BV, zijn wij trots om U in onze nieuwe webshop te mogen verwelkomen.

Noordhollandse Motorenrevisie, - dutch engine rebuilders- gevestigd in Winkel, is een professioneel, gezond bedrijf met 20 medewerkers en al sinds 1975 actief op alle gebieden waar het gaat om verbrandingsmotoren. Naast revisie, service en advies, hebben wij intussen ook een ruime ervaring opgebouwd in de levering van onderdelen.

Diverse dealerschappen, specialismen,  een groot internationaal netwerk, een enorme eigen voorraad motoren en onderdelen maar vooral het vertrouwen van onze klanten wereldwijd, hebben geleid tot ons succes. Een leveringsprogramma van intussen meer dan 100.000 artikelen waarvan een groot deel direct of op korte termijn beschikbaar zijn tegen scherpe prijzen en van onbetwiste kwaliteit, maken ons tot de leverancier van uw voorkeur. 

Om het U een stuk gemakkelijker te maken, staan wij met onze nieuwe webshop nu
24 uur  en 7 dagen per week, tot uw beschikking. Direct het door U gezochte artikel op nummer  vinden of het opzoeken van onderdelen met behulp van verschillende links, maken het bestellen een stuk eenvoudiger! Het aanmaken van uw account met een persoonlijk inlog, zorgt automatisch voor een op maat verleende korting en/ of een speciale nettoprijs. 

Heeft U ondanks ons aanbod het door U gezochte artikel niet kunnen vinden, heeft U aanvullende vragen of advies nodig ? U kunt van ons contactformulier gebruik maken en wij komen zo snel mogelijk terug op uw vraag.

Hartelijk dank voor uw interesse, wij zien uw bestellingen graag tegemoet !

Quintus Meijer.